dissabte, 23 d’octubre de 2021

SORTIDA DE TARDOR

L'esdeveniment més important d'aquesta setmana ha estat, sens dubte, la sortida de dimecres.

Va ser molt agradable descobrir que, no gaire lluny de l'escola, (tot i que la caminada va ser de gairebé 10 quilòmetres!) encara hi podem trobar paisatge rural.

Durant el trajecte urbà de la sortida vam descobrir alguns noms de carrers del barri, vam poder jugar i utilitzar els lavabos del Centre Cívid de La Collada i també algunes coses que no ens van agradar com la brutícia acumulada al costat d'alguns contenidors i el problema de les caques de gos que, malgrat la nostra campanya del curs passat, encara persisteix...

Durant el trajecte rural, a més de poder veure com llaurava un tractor, també scobrir les parets de pedra seca, camps d'oliveres, vinyes, llentiscle, margallons, romaní, farigola i, fins  i tot uns quants bolets i una llodriguera!

Pel camí vam anar recollint algunes coses que ens semblaven interessants per mirar-nos-les amb més detall a l'escola. Aquí teniu una mostra de la nostra collita.

Hem fet un petit recull d'algunes imatges que vam poder prendre durant la sortida perquè ens en quedi un record i per poder-ho compartir amb vosaltres i amb la June (que finalment no va poder venir). 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada