dilluns, 6 de juny de 2022

ESCULTURA JUDITH SCOTT

Fa un parell de mesos demanàvem la col·laboració de les famílies de la classe per inciar un projecte inspirat en l'artista Judith Scott pel qual necessitàvem unes cadires en desús i també llanes, fils i retalls de roba.

La  Judith Scott va ser una artista visual nord americana que malgrat la seva síndrome de Down i la seva sordesa, va aconseguir reconeixement mundial gràcies a les seves escultures en les que embolcallava objectes amb fils i retalls de roba.

Aquesta setmana finalment ja us podem presentar el resultat final d'aquest projecte en el què hem estat treballant des d'aleshores i del qual, després de la seva inauguració oficial , tota l'escola  en podrà gaudir a la zona del pati de davant l'entrada principal de l'escola.

Inauguració de l'escultura acompanyades de les famílies de la classe

Aquí podeu trobar la presentació amb què vam conèixer l'artista i també un recull de com ha anat el projecte.


                                              

Nosaltres hem gaudit molt  fent el projecte i aconseguint que es materialitzi i pel camí, a més,  hem reflexionat sobre l'art, hem descobert que estem envoltats d'escultures, hem après que hi ha persones amb síndrome de Down i que tenen algunes dificultats però també moltes capacitats, que tothom pot ser artista, i que l'art pot servir per intentar fer el món una mica millor.

Esperem que la nostra obra d'art us emocioni i, sobretot, us faci pensar ja que aquest és el seu principal objectiu. Si és així us convidem a que ens feu arribar la vostra experiència a través d'un comentari en aquesta entrada del bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada